Programador/a Cnc
Pimec, Petita i Mitjana Empresa de Catalunya
Hostalric, Girona, España
hace 17 días
source : Trabajos.com

Empresa pionera, en el servei de mecanitzats i fabricació de mobiliari amb fusta i els seus derivats, guardonada amb el primer premi a la iniciativa exportadora per la Cambra de comerç de Girona, precisa incorporar un / a Programador CNC.

Es responsabilitzarà en rang d'oficial de primera, de les tasques de mecanització de mobiliari i programació de CNC. Imprescindible aportar experi?

 • ncia contrastada en les tasques descrites i tenir coneixements bàsic de la fusta i dels seus derivats. Es valorarà actitud proactiva i disponibilitat horària immediata.
 • Requisitos mínimos : Imprescindible aportar experi??ncia contrastada en les tasques descrites i tenir coneixements bàsic de la fusta i dels seus derivats.

  Es valorarà actitud proactiva i disponibilitat horària immediata. S'ofereix contracte laboral estable i temporal amb possibilitat d'incorporació a l'empresa i contractació fixa.

  Jornada laboral de 40hr.Imprescindible residente en : Provincia Puesto Vacante

  Inscribirse
  Añadir a favoritos
  Eliminar de mis favoritos
  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", acepto que neuvoo recolecte y procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Tengo derecho a darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación