GESTOR / GESTORA DE SERVEIS MUNICIPALS
Tècniques i Recuperacions del Gironès
RIUDELLOTS DE LA SELVA, GIRONA
hace 6 días
source : Feina Activa Servei Públic d'Ocupació de Catalunya

Representar l'empresa davant de l'ens públic al que s'ofereix el servei.Resoldre les incidències del servei.Atendre els avisos, les indicacions i les instruccions de l'ajuntament.

Assistir a reunions i portat el control de la gestió.Facilitar a l'ens tota la informació relativa a la gestió del servei municipal (informes).

Gestionar els recursos humans i planificar el serveiGestionar les tasques relacionades amb manteniment, Prl, administració etc, derivades del servei.

Anàlisi del servei a prestar.Participació en la creació de la documentació per participar per aconseguir nous concursos.Persona empàtica, resolutiva, comunicativa, amb capacitat d'organització i de treball en equip.

Interès i predisposició pel treball i actitud positiva a la feina.Capacitat organitzativa davant de situacions urgents i de gran acumulació de treball (festes, posada en marxa del servei, imprevistos...)Alta disponibilitat

Reportar esta oferta
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación