Comercial Intern Amb AnglÈs (sector Carni)
Marlex Human Capital
Girona, España
hace 7 días
source : Emprego

Empresa familiar molt ben situada dins el mercat carni, amb presència i vendes tant a nivell nacional com internacional, precisa incorporar, com a mà dreta de la Gerència, un / a COMERCIAL INTERN AMB ANGLÈS (SECTOR CARNI) En dependència directa del / la Director / a General, la persona seleccionada serà la responsable de la venda dels productes ofertats per l’empresa.

Cal constatar que la persona que ocupi aquesta posició, haurà de realitzar alguns viatges per dur a terme la seva acció comercial, tot i que no més de 40% del temps.

El / la candidat / a incorporat / da s’ocuparà de gestionar i negociar les condicions de les vendes, a més de presentar els productes als clients, al mateix temps que realitzarà prospecció i obertura de nous mercats, detectant oportunitats de negoci i possibles necessitats en els potencials clients.

Estaran relacionades amb la posició altres funcions de gestió administrativa i estratègica del negoci. S’ofereix feina estable i retribució segons la vàlua del / la candidat / ta, amb la oportunitat de créixer professionalment en una empresa reconeguda en el seu sector, i on podrà aportar totes les seves habilitats i aptituds comercials per ajudar a fer créixer l’empresa a nivell internacional.

El perfil correspon a un / a professional amb formació mínima nivell de CFGS en Comerç i Màrqueting, tot i ser preferible aportar formació universitària en Ciències Empresarials, ADE i / o Comerç Internacional.

Que disposi preferiblement d’una experiència mínima de 2-3 anys treballant en un lloc de feina similar, preferiblement en una empresa del sector carni.

A més, també cal aportar nivell alt de la llengua anglesa. Pensem en una persona amb iniciativa, amb orientació al client, i amb habilitats comunicatives i de negociació.

Inscribirse
Añadir a favoritos
Eliminar de mis favoritos
Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", acepto que neuvoo recolecte y procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Tengo derecho a darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación