Técnico/a Proyectos
Pimec, Petita i Mitjana Empresa de Catalunya
Falset, Tarragona, España
hace 2 días
source : Trabajos.com

PIMEC precisa incorporar un / a : TÈCNIC / A DE PROJECTES Les seves funcions es centraran en gestionar el projecte d'especialització i competitivitat Territorial de Priorat, Montsant, Siurana, paisatge Agrícola de la Muntanya Mediterrània (PECT-

PRIORAT); cercar i coordinar les empreses participants en les formacions i assessoraments; creació del banc de locals comercials disponibles, fer enquestes de detecció de necessitats formatives a les empreses i anàlisis de resultats, i donar suport en tasques institucionals i de màrqueting del projecte.

Requisits : Es precisa una persona amb experi??ncia professional en la gestió de projectes, coneixedor del teixit empresarial de la comarca del Priorat i habituat / da al contacte amb empreses.

Valorable formació en administració i direcció d'empreses o estudis similars. Coneixement d'eines informàtiques (Base de dades i Microsoft Office).

Domini del català i castellà. Carnet de conduir i vehicle propi. S'ofereix : - Incorporació immediata. - Contracte per obra o servei de 1 any i mig a mitja jornada.

 • Flexibilitat per treballar des de casa.
 • Inscribirse
  Añadir a favoritos
  Eliminar de mis favoritos
  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", acepto que neuvoo recolecte y procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Tengo derecho a darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación