EDUCADOR/A SOCIAL PER SERVEIS RESIDENCIALS D’ATENCIÓ A INFÀNCIA/ADOLESCÈNCIA A LA ZONA DE GARROTXA I PLA DE L’ESTANY
Suara Cooperativa
Pla de l'Estany-Garrotxa
hace 2 días

Cerquem Educador / a Social per contractació d’un mínim de sis mesos a 35 hores setmanals per cobrir suplències en diferents serveis residencials d’acció educativa (CRAE, PIL, Pis de 16-18, Centre d’Emergència, Servei de Primera Acollida i Atenció Integral) que gestiona Suara a comarques de la província de Girona : Garrotxa i Pla de l’Estany.

INCORPORACIÓ : 23 / 05 / 2022

Característiques

 • Formació : GRAU / DIPLOMATURA - Educació social
 • Requeriments : Persona que tingui finalitzat el Grau en Educació Social des de fa menys de 5 anysDisponibilitat horària, flexibilitat i capacitat d'adaptació amb els diferents equips educatius.
 • Facilitat de mobilitat pel territori on estan ubicats els serveis a cobrir

 • Funcions : Participació en la programació del projecte educatiu del servei.Cobrir les necessitats bàsiques de l’usuari (educació, d'alimentació, afectives, d'higiene, de salut, psicològiques .
 • i atendre especialment les desateses en la seva desprotecció.Conèixer, fer el seguiment i coordinar-se amb la xarxa de recursos educatius, socials, culturals, de salut i de lleure especialment del territori on hi ha el centre.
 • Contacte i recollida d’informació dels usuaris per valorar tipus d’intervenció a realitzar conjuntament amb l'equip.Disseny d’un pla de treball d’acord amb l’usuari i en funció de les seves necessitats i característiques, reforçant el component educatiu de la intervenció.

  Garantir la dinàmica del servei, des de la vessant educativa, mitjançant les activitats planificades.Elaboració, seguiment i avaluació del pla de treball educatiu individual, en coordinació amb altres professionals o serveis d’atenció social.

  Establir les accions educatives oportunes per tal de promoure estratègies que permetin la vinculació de l’usuari en el servei i l’acceptació d’aquests o d’altres recursos de la xarxa.

  Informació, orientació i assessorament a l'individu, de les prestacions i els recursos socials del territori que poden facilitar la intervenció educativa.

  Tramitació i seguiment de les prestacions individuals.Facilitar experiències d'intercanvi professional en l'àmbit educatiu.

  Tramitació, si s'escau, de propostes de derivació als serveis d'atenció especialitzada, d'acord amb la resta de membres de l'equip.

 • Municipi : Pla de l'Estany-Garrotxa
 • Jornada : 35 hores setmanals
 • Horari : Torns Variables. Diferents torns, segons la suplència a cobrir
 • Salari : bruts anuals
 • Reportar esta oferta
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación