Docent per detecció de casos d'abús i maltractament infantil
Fundació Pere Tarrés
Palma de Mallorca, Illes Balears, Spain
hace 5 días
source : Iberempleos

La Fundació Pere Tarrés, amb més de 60 anys d'existència, és una organització no lucrativa d'acció social i educativa, dedicada a la promoció de l'educació en el temps lliure, el voluntariat, la millora de la intervenció social i l'enfortiment del teixit associatiu.

Amb el temps la seva acció s'ha ampliat a altres àmbits de l'acció social com ara la formació, la recerca i la gestió. La Fundació Pere Tarrés cerca un / a docent per impartir una formació sobre detecció i notificació de casos de maltractament infantil i abús sexual infantil adreçada a docents d’Educació Especial.

Es tracta de tres tallers de tres hores a impartir a Mallorca, Eïvissa I Menorca. L'horari de les sessions serà els divendres 15, 22 i 29 de novembre en horari de 11 a 14h.

FUNCIONS : Preparar, realitzar i avaluar la tasca docent Vetllar per la impartició de la formació i docència amb qualitat i satisfacció Fomentar la difusió de coneixement Dinamitzar l'aula i potenciar l'aprenentatge Formació relacionada amb la temàtica a impartir.

Tenir coneixement del Protocol marc interinsular en casos de maltractament infantil de les Illes Balears. Experiència prèvia de docència mínima de 2 anys.

Disponibilitat per viatjar en les dates i l'horari indicats.

Inscribirse
Añadir a favoritos
Eliminar de mis favoritos
Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación