MANAGER INTERNAL SALES (INDUSTRIAL GROUP)
axxon
MONTCADA I REIXAC, ES
hace 1 día
source : Servei d'Ocupació de Catalunya

Descripció

MULTINACIONAL del sector QUÍMIC amb forta implantació a nivell Nacional i Internacional precisa incorporar per a la seva unitat de negoci NACIONAL especialitzada en MATERIAL COMPÒSIT I PLÀSTIC, un / a, MANAGER INTERNAL SALES (CHEMICAL INDUSTRY) Reportant al Director Comercial, les seves funcions són : Gestionar i coordinar l equip de Customer Service.

Supervisar les operacions diàries del departament. Gestionar els comptes de clients a nivell Nacional i Sud de França Realitzar el seguiment de clients per a garantir excel·lència en el servei.

Avaluar i analitzar els KPIs, i la implementació de canvis que puguin sorgir. Participar activament en la millora en processos i procediments.

Implementar estratègies per a la millora de qualitat, productivitat i rendibilitat. S ofereix : Possibilitats de creixement i desenvolupament professional Retribució : 40000 BA / Fixa) + 20% Variable

Comercial

Nombre de llocs ofertats

INDIFERENT

Inscribirse
Añadir a favoritos
Eliminar de mis favoritos
Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación