TÈCNIC/A EN PRL + GESTIÓ DE QUALITAT
Empresa industrial del sector del reciclatge
GIRONA, ES
hace 7 horas
source : Servei d'Ocupació de Catalunya

Descripció

Empresa industrial del sector del reciclatge busca incorporar un Tècnic / a en PRL per a coordinar les accions internes amb el servei extern de SPA i alhora pugui assumir diferents tasques de Gestió de Qualitat.

Categoria

Administració d'empreses

Experiència(mesos)

Nombre de llocs ofertats

Ofertes per a persones amb discapacitats

Detall de les funcions del treball

Relacionades amb PRL i sempre en coordinació / comunicació amb empresa externa de SPA-Planificar les formacions sobre els riscos de cada lloc de treball.

 • Plans d'emergència : definir, planificar i gestionar els simulacres periòdics als diferents centres de treball, estipulant les mesures correctores que pertoquin per a garantir una correcta actuació en cas d'emergència.
 • Vigilància de la salut : planificar i coordinar les revisions mèdiques inicials i anuals, fer seguiment corresponent seguint les descripcions dels llocs de treball i les seves avaluacions.
 • Coordinació empresarial : Control i reclamació documental oportuna als proveïdors, així com també, gestió documental de les diferents plataformes de coordinació empresarial dels diferents clients.
 • Accidents laborals : Gestió del protocol establert en cas de incident o accident laboral.-Assessorar i proposar mesures de control i reducció dels riscos, segons l'avaluació.
 • Avaluació dels riscos, elaboració d'informes i procediments-Control i entrega dels EPIs i de les diferents acreditacions tècniques-Gestió de documentació derivada de les tasques de treballRelacionades amb Gestió de la Qualitat-Planificar, coordinar i participar en l’obtenció i manteniment de les diferents normatives que s’han d’acomplir
 • Nivell Formatiu

  TÍTOL FP DE GRAU SUPERIOR

  Nivell del títolTema del títolNom del títol TÍTOL FP DE GRAU SUPERIORADMINISTRACIÓTècnic / a en prevenció de Riscos Laborals + Gestió de Qualitat

  Competències

  Nivell Persona OrganitzadaALT Facilitat per utilitzar Microsoft OfficeALT Ganes de Treballar en EquipALT Motivada pel tipus de feinaALT

  IdiomesParlatEscrit

  CATALÀSUPERIORSUPERIOR ESPANYOLSUPERIORSUPERIOR

  Permisos de Conduir

  B-AUTOMÒBIL < 3.500 KG, SEIENTS < 9, AMB REMOLC < 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR

  Tipus de vehicle AUTOMÒBIL Disponibilitat de vehicle Disponibilitat per a Viatjar

  Detall de l'experiència requerida

 • Imprescindible tenir formació de Tècnic en Prevenció de Riscos Laborals i aportar-Experiència mínima de dos anys, en el desenvolupament de les tasques descrites.
 • S'ofereix contracte laboral, temporal amb possibilitats de renovar a indefinit.
 • LABORAL INDEFINIT

  Durada del contracte(mesos)

  Salari fins a

  Detall d'altres beneficis

  Jornada : Jornada CompletaHorari : De dilluns a divendres de 9h a 18h (flexible)Durada del contracte inicial : 6 mesos + 6 mesos + IndefinitPerspectiva de la feina : Estable Disponibilitat d'incorporació : ImmediatEl salari segons valua del candidat

  Inscribirse
  Añadir a favoritos
  Eliminar de mis favoritos
  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación