Comercial Empreses (serveis de manteniment)
Infofeina
Comarca Gironès, Girona
hace 2 días

Funcions i requisits de la vacant

Funcions :

Visitarà tot tipus d'empreses i de qualsevol sector (oficines, comerç, bars-cafeteries, restaurants, naus, industria, etc.

 • per tal de tancar contractes de manteniments anuals d'un servei concret que ofereix l'empresa. Aquest és l'objectiu principal i motiu de cada visita d'aquest comercial, però a banda d'aquests manteniments, l'empresa compta amb altres productes i serveis que es podran oferir, si s'escau, i sense deixar de banda l'objectiu principal, a la mateixa visita o més endavant.
 • No vendrà un producte extrany, sinó un producte necessari per a la majoria d'activitats econòmiques i moltes vegades obligatori segons normatives vigents.

  Trepitjarà el terreny d'una zona concreta, farà visites al moment o acordarà dia i hora. L'empresa el formarà en l'aspecte tècnic, però no en l'estratègia de la venda ni organitzatiu.

  Els clients son nous majoritàriament, o ex-clients recuperables i també pot coincidir amb algun clients actius d'algun altre servei.

  És molt important que tingui proactivitat per a improvitzar en un 95% les visites sobre el terreny (previa auto-planificació).

  No es tracta de serveis d'assegurances, ni energia electrica, ni gas... és un producte i contracte de manteniment més tangible i regulat per normatives de la Generalitat, i l'empresa és seria i té "bona imatge".

  Idiomes :

  CastellàDomini (imprescindible)

  CatalàDomini (imprescindible)

  Temps d'experiència :

  Experiència :

  Demanem experiència comercial clarament demostrable en tipus de venda perseverant, de porta a porta, clients nou, etc...

  Carnets de conduir : Altres requisits :

  Altres requisits :

 • Es requereix molta iniciativa i energia comercial per desenvolupar la feina amb èxit.
 • L'objectiu és aconseguir nous contractes i clients (si visita un client actual és per que compra altres poductes que ofereix l'empresa i no aquest).
 • No és venda repetitiva de recollir comandes, cal ser perseverant i pacient en les negociacions a mig termini, a l'espera de caducitats de serveis de la competència.
 • Cal tenir un sentit comercial 100% viu per detectar, trobar i seguir les oportunitats que se li presentin al davant.
 • Cal molta capacitat comercial, senstit pràctic i molta capacitat per tancar la venda.
 • Condicions que ofereix l'empresa

  Horari :

  De dilluns a divendres en horari comercial

  Perspectiva de la feina :

  Sou :

  salari fix + 2 pagues extres + comissions + dietes + cotxe + telèfon + dietes + uniforme + formació a càrrec de l'empresa

  Altres dades :

  Bona oportunitat professional per algú que busqui un tipus de venda mitjanament tècnic i de relació comercial amb client no repetitiu, en una bona empresa.

  No es tracta de serveis d'assegurances, ni energia electrica, ni gas... és un producte i contracte de manteniment més tangible i regulat per normatives de la generalitat.

  Reportar esta oferta
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación