Responsable Manteniment, Tècnic elèctric, Mecànic, hidràulica, Pneumàtica
Infofeina
Celrà, Girona
hace 21 horas

Funcions i requisits de la vacant

Funcions :

Integrar-se progresivament al departament de Manteniment. Utilitzar adequadament el recursos tècnics i humans disponibles, del nostre taller intern de Manteniment i Matriceria.

Gestionar treballs exteriors de subcontartistes i proveidors. Bona capacitat de gestió i negociació en compres. Seguiment del procediment intern i Procés de Manteniment dels mitjants, ja sigui de Nivells

1) Utils, matrius, automatismes,

2) maquinària, premses mecàniques o hidràuliques o neumàtiques, robots, làsers, soldadures, trens de rentat, freses, centres de mecanitzat...

3) Intal.lacions, Aigua, llum, gas, combustibles, informàtica, telecomunicacions, 4) serveis de manteniment a empreses del grup.

Fomar part del equip de 1º intervenció, reparar si es pot, o si no desviar l'execució del treball al'especialista més adequat de taller intern, o subcontractació a taller extern.

Manteniment preventiu, i correctiu. Gestinar informació i documentació relacionada. Revisar i reestudiar contractes.

Nivell d'estudis acabats :

FP II amb titulació de Metall (valorable)

Idiomes :

CastellàAvançat (valorable)

CatalàMitjà (imprescindible)

AnglèsMitjà (valorable)

Temps d'experiència :

Experiència :

Es precisa d'experiència demostrable, per a les funcions encomanades, i d'altres relacionades, amb les tasques descrites.

Preferiblement experiència en empreses de sector similars, de 3 a 5 anys.

Es valoraran titulacions i experiències vàries demostrables a nivell d'instal.lacions, electricitat, gas, fred, calor, hidràulica, mecànica, electricitat, electrónica, pneumàtica, robòtica, informàtica, comunicacions, maquinaria de taller, freses, centres de treball, eines, cad / cam / Cnc.

També coneixament d'altres programes de manteniment, i tecnologies de la informació. (imprescindible)

Carnets de conduir : Altres requisits :

Altres requisits :

El següent llistat d'aptituds competencials es considerarà : adaptabilitat, ambició, capacitat d'aprenentatge, autonomia en el treball, comunicació, creativitat, col·laboració, flexibilitat-polivalència, iniciativa, sentit moral, ètic, respecte, honestetat, integritat, millora constant, ordre i mètode, orientació al client, organització, coordinació i planificació, treball en equip, identificació i anàlisi de problemes, capacitat per aportar solucions i orientació a resultats.

Es precisa, persona amb alta predisposició a regularitat i continuació en el seu futur lloc de treball, ja que formarà part activa de la direcció estratègica de l'empresa.

Per aquest motiu es seguirà un planing de quatre etapes semestrals de Formació-Evolució. Contracte de permanència.

1º Coneixement dels procediments

2º Compres i proveidors

3º Coneixement dels mitjants e infraestructures.

4º Coneixement altres empreses del grup

Condicions que ofereix l'empresa

Jornada : Jornada Completa

Horari :

8-13h pel matí, tarda flexible, més extres

Durada del contracte inicial :

a definir amb caràcter ESTABLE

Perspectiva de la feina :

Temporal amb possibilitats de continuïtat

Disponibilitat d'incorporació :

Sou :

Fix més variable (el salari és negociable)

Altres dades :

Excepcional possibilitats de promoció. L'empresa precisa, degut al seu alt nivell d'especialització, un programa d'integració evolució continua inicial de 24 mesos, per poder obtenir posteriorment, alt nivell d'estabilitat, i definir en quins departaments pot defensar millor les seves aptituds.

Reportar esta oferta
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación