Sales Development Specialist, International Market
Affinity Petcare
HOSPITALET DE LLOBREGAT, L', Spain
hace 4 días
source : Servei d'Ocupació de Catalunya

Descripció

Oferim una posició d’especialista en desenvolupament de vendes internacionals dins de l’equip de mercats internacionals, un departament dinàmic en una empresa FMCG de ritme creixent i ràpid.

Categoria

Màrqueting i comunicació

Experiència(mesos)

Nombre de llocs ofertats

Ofertes per a persones amb discapacitats

Detall de les funcions del treball

Coordinar, juntament amb gestors de marques, la implementació de totes les marques presents a tots els mercats d’exportació (+25) a Europa i Orient MitjàDonar suport als gestors i distribuïdors de l’àrea per desenvolupar plans de màrqueting locals per a tots els països i canalsDefinir i implementear,juntament amb el nostre equip de màrqueting, el pla promocionalDissenyar la implementació del punt de venda i assegurar la implementació consistent a totes les zones geogràfiquesAvaluar dades de mercat i vende, generar models de seguiment empresarial per augmentar el rendiment de les nostres marques (distribució, rotació i assortiment)Avaluar l'estat de preus de la nostra cartera enfront de marques líders i desenvolupeu carteres "adhoc" (inc.

Preus) per a nous llançamentsDirigir la planificació d’esdeveniments (fires, etc.), inclòs el disseny i implementació d’estands

Municipi

HOSPITALET DE LLOBREGAT, L'

Nivell Formatiu

Nivell del títolTema del títolNom del títol TÍTOL DE GRAUADMINISTRACIÓ I DIRECCIÓ D'EMPRESES; CIÈNCIES EMPRESARIALS TÍTOL DE GRAUINVESTIGACIÓ I TÈCNIQUES DE MERCAT

Competències

Nivell Digital MarketingMITJÀ

IdiomesParlatEscrit

ANGLÈSC2 - MESTRATGEC2 - MESTRATGE ESPANYOLC1 - DOMINI EFICAÇC1 - DOMINI EFICAÇ

Permisos de Conduir

No s'han trobat resultats

Tipus de vehicle Disponibilitat de vehicle Disponibilitat per a Viatjar

Detall de l'experiència requerida

2 anys o més d’experiència en Sales Development, Trade Marketing o Marketing dins d’un negoci de productes de gran consum.

Es valorarà l’experiència en canals especialitzats

LABORAL INDEFINIT

Durada del contracte(mesos)

Salari fins a

Detall d'altres beneficis

Reportar esta oferta
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación