TÈCNIC/A LAMPISTA
Marlex
Valls, Tarragona
hace 16 horas

Descripción de la oferta

En dependència directa del gerent de l’empresa la persona seleccionada s’encarregarà de dur a terme les tasques de manteniment, reparació i instal·lacions d’equips elèctrics i electrònics tant a nivell d’empresa com per particulars.

El / la candidat / a escollit / da s'incorporarà a una important empresa, líder al seu sector que opera a tota la província de Tarragona, amb seu a la comarca de l’Alt Camp.

Es una gran oportunitat per obtenir un lloc de treball estable i amb projecció de futur on podrà formar-se i especialitzar-se en diverses àrees com fontaneria, electricitat i climatització entre d’altres.

Requisitos

El perfil correspon a un / a professional que aporti com a mínim formació professional en grau mitjà d’electricitat, electrònica o similar.

Per una altra banda, es valoraran les candidatures amb experiència prèvia en un lloc de treball similar tot i que no es imprescindible.

Pensem en una persona responsable i amb suficient autonomia per desenvolupar les tasques individualment així com que tingui una forta orientació al client i grans habilitats comunicatives.

Tanmateix haurà de ser una persona organitzada i efectiva per tal de solucionar les incidències el més aviat possible i aconseguir la satisfacció del client.

Reportar esta oferta
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación