Consultor/a de formació
Fundació Privada per a la Promoció de l’Autoocupació de Catalunya
Barcelona
hace 11 días
source : hacesfalta.org

Descripción

Fundació privada sense ànim de lucre que promou l’autoocupació com alternativa atractiva per a l’exercici de les vocacions i el desenvolupament professional de les persones i facilitar-

les-hi l’accés als recursos necessaris per a crear i consolidar els seus negocis. Busquem un / a professional per incorporar-

se a l'equip de formació a través d'un contracte subvencionat per la Garantia Juvenil. El candidat / a s’incorporarà a un equip jove i amb molta empenta decidits a fomentar l’ocupació.

Les funcions a desenvolupar són les següents :

Funcions propies del servei de formació, sota la direcció del cap del servei, participar en els processos d'informació, orientació, assessorament, formació, acompanyament i gestió dels usuaris / es del servei.

Relitzar sessions informatives, preparació de la documentació al inici de cada curs, captació d'alumnnes, difusió de les acciones formatives a través de xarxes socials.

Prospecció d'empreses tant per pràctiques com per a ofertes de feina.

Gestió I seguiment de les prÀctiques dels alumnes. Seguiment de les accions formatives des de l'inici fins a la finalització i selecció d'ofertes de feina (borsa de treball).

Gestió dels programes GIA, qBid i Conforcat.

Perfil / Requisitos

Persona jove, dinàmica, amb interès pel món de la formació i l'orientació laboral.

Es valorarà experiència previa treballant amb el col·lectiu de joves en risc d'excusió social.

Competencias Analizar y resolver problemas, Iniciativa y autonomía, Capacidad de aprendizaje, Organización y planificación, Fiabilidad técnica y personal, Comunicación interpersonal, Trabajo en equipo Nivel Empleado Tipo de contrato Jornada completa Duración De 1 a 2 años Salario Entre 12.

000 y 18.000 € bruto / anual Estudios mínimos Licenciado Experiencia mínima Al menos 1 año Fecha de inicio 25 / 02 / 2019 Nº de vacantes 1

Inscribirse
Añadir a favoritos
Eliminar de mis favoritos
Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", acepto que neuvoo recolecte y procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Tengo derecho a darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación