ADVOCAT/DA DRET PÚBLIC I ADMINISTRATIU (URBANISME)
Infofeina
Girona, Girona
hace 23 horas

Funcions i requisits de la vacant

Funcions :

La persona seleccionada s'incorporarà en l'equip de l'àrea de dret Públic i Administratiu reportant a un dels socis del depatx i treballant amb un equip de dues persones més.

Haurà de portar temes de manera autònoma d'aquesta especialitat rebent tot el suport del soci i de les reunions de l'equip.

Serà responsable de portar a terme de principi a fi els expedients que li suguin assignats de dret públic, urbanístic i administratiu.

Dedicarà una part del seu temps a portar temes de processal dins l'àmbit del dret públic i administratiu, i una altra part del temps la dedicarà a Gestió urbanística.

Mantindrà una comunicació constant amb els clients durant tot el procés tant per temes d'assessorament com a nivell informatiu de com avança cada expedient.

S'incorporarà a un despatx multidisciplinar amb un equip total de 15 persones i en creixement.

Nivell d'estudis acabats :

Grau amb titulació de Grau en Dret (imprescindible)

Idiomes :

CastellàDomini (imprescindible)

CatalàAvançat (valorable)

Temps d'experiència :

Experiència :

Es requereix una experiència mínima de 3 anys en un despatx d'advocats o Ajuntament treballant en aquesta àrea de dret públic i administratiu (urbanisme) i processal.

Haurà de tenir experiència en la gestió d'expedients, en processal i es valorarà experiència en gestió urbanísitica.Amb coneixement de la normativa sectorial.

Pensem amb una personal amb capacitat de relació, empàtica, amb dots de comunicació i negociació.

La posició li permetrà seguir desenvolupant la seva carrera professional en un despatx multidisciplinar consolidat a Girona dins l'àrea de dret públic i administratiu i en creixement. (imprescindible)

Carnets de conduir : Altres requisits :

Altres requisits :

Es valorarà positivament tenir residència als voltants de Girona.

Condicions que ofereix l'empresa

Jornada : Jornada Completa

Horari :

de dilluns a dijous de 9 : 00 a 17 : 00 i divendres alterns de 8 : 00 a 15 : 00

Perspectiva de la feina :

Estable

Disponibilitat d'incorporació :

Altres dades :

La persona seleccionada s'incorporarà en un equip jove i professional en un despatx innovador i en creixementa on tindrà la possibilitat de desenvolupar-se i seguir creixent.

Reportar esta oferta
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación