Terapeuta ocupacional - Residència Cassà de la Selva
SUMAR
Cassà de la Selva, Girona, Spain
hace 3 días

Funcions principals

Cerquem terapeuta ocupacional per a treballar a la Residència de Cassà de la Selva amb una jornada de 12 hores setmanals.

La persona seleccionada, passarà a formar part d'un equip de professionals, que tindrà la missió d'ajudar a l'usuari / a a millorar la seva autonomia en les tasques de la vida diària i assistir i donar suport en el manteniment de funcions de la persona.

Treballant les diferents àrees d'automanteniment (AVD bàsiques i instrumentals) i les àrees de la persona tals com memòria, atenció, raonament, funció motora, sensitiva i relacions interpersonals, a través del disseny i la programació d'activitats i ocupacions terapèutiques.

Requisits : Formació :

Formació :

Diplomatura amb titulació de Teràpia Ocupacional (imprescindible)

Experiència :

Dos anys d'experiència realitzant funcions similars, en l'àmbit de gent gran.

Perfil competèncial :

Pensem amb un / a professional orientat / da en millorar la qualitat de vida i el benestar de les persones amb estil de comunicació proper, amb empatia, assertivitat i facilitat per a treballar en equip.

Jornada :

Joranda parcial de 12 hores setmanals.

Horari : A convenir.

Contracte : Indefinit.

Salari : A concretar.

A concretar.

La resta de condicions es regiran pel Conveni col·lectiu de serveis d'atenció a les persones dependents i desenvolupament de la promoció de l'autonomia personal.

Tindran prioritat les candidatures que acreditin certificat de discapacitat.

Reportar esta oferta
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación