KAM RESORTS (USA / UK)
axxon
TORDERA, ES
hace 1 día
source : Servei d'Ocupació de Catalunya

Descripció

 • AXXON EXPERTISE selecciona per empresa especialitzada en el disseny d'aplicacions mòbils, en plena expansió mundial com a plataforma digital un / a, KAM RESORTS (USA / UK) La persona seleccionada serà la responsable de realitzar les accions comercials de productes o serveis de l empresa per a RESORTS a nivell internacional, segons les directrius de la direcció general, mantenint i incrementat la cartera de clients;
 • Millorar l'experiència dels clients dels mitjançant nous productes i serveis innovadors tecnològics; Contribuir a augmentar les vendes dels RESORTS a través de l APP mòbil mitjançant la línia de productes i serveis MARKETPLACE;
 • així com Ajudar als resorts a conèixer millor el seu client mitjançant la línia de productes i serveis oferts. Funcions principals : Accions orientades a donar entrada a nous grans comptes (Resorts).

  Accions orientades a fidelizar i desenvolupar els resorts clau i estratègics per la companyia. Incrementar els ingressos totals provinents de resorts.

  Incrementar la facturació mitjana per resort. Seguir la política de preus de la companyia i les condicions de venda. Contribuir a identificar noves línies d'ingressos, o pivotar existents.

  Contribuir a internacionalitzar l'organització. Reportar a la direcció general els resultats obtinguts de forma periòdica.

  S'ofereix : Projecte estable en empresa en creixement. Projecció laboral internacional. Salari : 30000-35000 BA (Fixe) + Variable (A determinar).

  Comercial

  Nombre de llocs ofertats

  COMPLETA

  Inscribirse
  Añadir a favoritos
  Eliminar de mis favoritos
  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación