Tallerista projectes artístics (Anoia i Baix Llobregat)
Fundació Pere Tarrés
Igualada, Barcelona, Spain
hace 3 días
source : Iberempleos

La Fundació Pere Tarrés, amb més de 60 anys d'existència, és una organització no lucrativa d'acció social i educativa, dedicada a la promoció de l'educació en el temps lliure, el voluntariat, la millora de la intervenció social i l'enfortiment del teixit associatiu.

Amb el temps la seva acció s'ha ampliat a altres àmbits de l'acció social com ara la formació, la recerca i la gestió. La Fundació Pere Tarrés cerca formadors / es per diferents projectes artístics relacionats amb les noves tecnologies per impartir tallers a la zona de l'Anoia i del Baix Llobregat amb infants i / o adolescents.

L'objectiu de l'activitat és dinamitzar activitats relacionades amb l'origami, plastilina, dibuix sense o amb llapis 3D, postal iluminada i leds.

Les dates i les zones dels tallers són les següents (la durada de totes les formacions és de 1,5h) : 19 / 10 a les 10 : 30h : Olesa de Montserrat (Crea el teu Artbot) 29 / 10 a les 17 : 30h : Masquefa (Aventura de programar) 30 / 10 per la tarda : Sant Esteve de Sesrovires (Origami + leds) 07 / 11 per la tarda : Vilanova del camí (Origami + leds) 08 / 11 a les 18 : 30h : Igualada (Origami + leds) 15 / 11 a les 17 : 30h : Papiol (Crea el teu Artbot) 22 / 11 per la tarda : Els monjos (Crea el teu Artbot) Cerquem professionals amb experiència en el lleure relacionat amb l'àmbit artístic, coneixements d'origami i manualitats amb nocions de circuits elèctrics bàsics.

Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación