TÈCNIC@ DE COMUNICACIÓ ON-OFFLINE B2B IL·LUMINACIÓ
D&M asesores consultores
BARCELONA, Spain
hace 3 días
source : Servei d'Ocupació de Catalunya

Descripció

Consultoria en Recursos Humans

En dependència de la Direcció de Màrqueting s'encarregarà de liderar la implantació i adequació de el Pla de Comunicació intern i extern de l'empresa.

Comunicació Offline : Producció de catàlegs i gestió del seu estoc, definició dels catàlegs necessaris, estimació de les necessitats (briefing, quantitats, característiques tècniques, etc.

dels diferents catàlegs, gestió de proveïdors / pressupostos, coordinació del procés i timings de producció. Estands de fires : Coordinació integral de projecte, des definició de briefing fins, depenent dels casos, la construcció validació de la distribució detallada de cada producte (plànols elèctrics i alçats),gestió de pressupostos i compres, coordinació de la construcció, muntatge i desmuntatge de l'estand.

Participació en esdeveniments : Coordinació de l'exposició de marca / producte en esdeveniments en els quals participa l'empresa : Seleccionar i / o produir la millor solució set-up per a cada cas concret (expositors, displays, rolls ups, etc.

preparació dels materials de comunicació (flyers, anuncis, etc.) necessaris per participar en l'esdeveniment, producció de marxandatge i gestió del seu estoc, estimació de necessitats, selecció d'articles, estimació de quantitats, recerca de proveïdors i gestió de compra.

Control pressupostari.Comunicació online : Desenvolupar una estratègia de continguts i la seva implementació per a les diferents plataformes de l'empresa i mesurar les mètriques, per tal de perfeccionar aquesta comunicació digital, establir mesures efectives per atraure trànsit cap a la pàgina web, donar visibilitat a la marca a través d'la cura de la presència en línia de la signatura (Linkedin).

Categoria

Màrqueting i comunicació

Subcategoria

Relacions públiques i esdeveniments

Experiència

Nombre de llocs ofertats

Requisits

Mínima de 3 anys en el càrrec o similar.

Estudis :

Grau amb titulació de Grau en Administració i Direcció d'Empreses

Idiomes :

Anglès Avançat (imprescindible)

Castellà Domini (imprescindible)

Català Avançat (imprescindible)

Francès Avançat (valorable)

ERP-CRM

Carnets de conduir : B

Incorporació gener-2021.

33000

Reportar esta oferta
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación