Comercial Empreses (serveis de manteniment)
GRUP ORGANIGRAMA
GIRONA, Spain
hace 2 días
source : Servei d'Ocupació de Catalunya

Descripció

Reconeguda empresa d'àmbit català, amb més de 10 delegacions a tot Catalunya, que ofereix diferents serveis especialitzats per a qualsevol tipus d'empresa i també particulars.

La seva DELEGACIÓ DE GIRONA abasta tota la provincia de Girona.

Visitarà tot tipus d'empreses i de qualsevol sector (oficines, comerç, bars-cafeteries, restaurants, naus, industria, etc.

 • per tal de tancar contractes de manteniments anuals d'un servei concret que ofereix l'empresa. Aquest és l'objectiu principal i motiu de cada visita d'aquest comercial, però a banda d'aquests manteniments, l'empresa compta amb altres productes i serveis que es podran oferir, si s'escau, i sense deixar de banda l'objectiu principal, a la mateixa visita o més endavant.
 • No vendrà un producte extrany, sinó un producte necessari per a la majoria d'activitats econòmiques i moltes vegades obligatori segons normatives vigents.

  Trepitjarà el terreny d'una zona concreta, farà visites al moment o acordarà dia i hora. L'empresa el formarà en l'aspecte tècnic, però no en l'estratègia de la venda ni organitzatiu.

  Els clients son nous majoritàriament, o ex-clients recuperables i també pot coincidir amb algun clients actius d'algun altre servei.

  És molt important que tingui proactivitat per a improvitzar en un 95% les visites sobre el terreny (previa auto-planificació).

  No es tracta de serveis d'assegurances, ni energia electrica, ni gas... és un producte i contracte de manteniment més tangible i regulat per normatives de la Generalitat, i l'empresa és seria i té "bona imatge".

  més de 5 anys

  Nombre de llocs ofertats

  Requisits

  Demanem experiència comercial clarament demostrable en tipus de venda perseverant, de porta a porta, clients nou, etc...

  Idiomes :

  Castellà Domini (imprescindible)

  Català Domini (imprescindible)

 • Es requereix molta iniciativa i energia comercial per desenvolupar la feina amb èxit.
 • L'objectiu és aconseguir nous contractes i clients (si visita un client actual és per que compra altres poductes que ofereix l'empresa i no aquest).
 • No és venda repetitiva de recollir comandes, cal ser perseverant i pacient en les negociacions a mig termini, a l'espera de caducitats de serveis de la competència.
 • Cal tenir un sentit comercial 100% viu per detectar, trobar i seguir les oportunitats que se li presentin al davant.
 • Cal molta capacitat comercial, senstit pràctic i molta capacitat per tancar la venda.
 • Carnets de conduir : B

  Bona oportunitat professional per algú que busqui un tipus de venda mitjanament tècnic i de relació comercial amb client no repetitiu, en una bona empresa.

  No es tracta de serveis d'assegurances, ni energia electrica, ni gas... és un producte i contracte de manteniment més tangible i regulat per normatives de la generalitat.

  Horari

  De dilluns a divendres en horari comercial

  Salari fins a

  Reportar esta oferta
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación