Responsable de MANTENIMENT
Nom d'empresa no visible
GIRONA, ES
hace 1 día
source : Servei d'Ocupació de Catalunya

Descripció

Reconeguda empresa del sector, amb aprop de 40 anys d'experiència dedicada a Disseny i construcció de projectes.- Producció especialitzada en la fabricació de petites, mitjanes i grans sèries de peces i components metàl·lics per processos d'embutició, estampació, tall i soldadura, acabats superficials,.

 • i en contacte permanent amb multinacionals. MITJANS : - Utilització sistemes CAD / CAM / CAE / CNC- Maquinaria de taller.
 • Maquinaria de producció.GESTIÓ : - Per ERP i Sistema Integral (Qualitat, Prevenció de Riscos Laborals i Medi Ambient). CERTIFICACIONS : - ISO 9001-2000.
 • i altres SECTORS : - Automoció, electrodomèstic, naval, ferrovial, sanitari, clínic, alimentari, hosteleria, sector agrari, components per a la tecnologia de l'aire i l'aigua, ...

  Integrar-se progresivament al departament de Manteniment. Utilitzar adequadament el recursos tècnics i humans disponibles, del nostre taller intern de Manteniment i Matriceria.

  Gestionar treballs exteriors de subcontartistes i proveidors. Bona capacitat de gestió i negociació en compres. Seguiment del procediment intern i Procés de Manteniment dels mitjants, ja sigui de Nivells 1) Utils, matrius, automatismes, 2) maquinària, premses mecàniques o hidràuliques o neumàtiques, robots, làsers, soldadures, trens de rentat, freses, centres de mecanitzat.

 • 3) Intal.lacions, Aigua, llum, gas, combustibles, informàtica, telecomunicacions,... 4) serveis de manteniment a empreses del grup.
 • Fomar part del equip de 1º intervenció, Reparar si es pot, o si no desviar l'execució del treball al'especialista més adequat de taller intern, o subcontractació a taller extern.

  Manteniment preventiu, i correctiu. gestinar informació i documentació relacionada. Revisar i reestudiar contractes.

  Categoria

  Professions, arts i oficis

  Experiència

  Nombre de llocs ofertats

  Requisits

  Es precisa d'experiència demostrable, per a les funcions encomanades, i d'altres relacionades, amb les tasques descrites.

  Preferiblement experiència en empreses de sector similars, de 3 a 5 anys.

  Es valoraran titulacions vàries demostrables a nivell d'instal.lacions, electricitat, gas, fred, calor, hidràulica, mecànica, electricitat, electrónica, pneumàtica, robotica, informàtica, comunicacions, maquinaria de taller, freses, centres de treball, eines, cad / cam / Cnc.

  També coneixament d'altres programes de manteniment, i tecnologies de la informació.

  Estudis :

  Cicles Formatius de Grau Superior amb titulació de Mant. Serveis a la producció (imprescindible)

  FP II amb titulació de Mecànica (imprescindible)

  Idiomes :

  Anglès Mitjà (valorable)

  Castellà Avançat (imprescindible)

  Català Avançat (imprescindible)

  El següent llistat d'aptituds competencials es considerarà : adaptabilitat, ambició, capacitat d'aprenentatge, autonomia en el treball, comunicació, creativitat, col·laboració, flexibilitat-polivalència, iniciativa, sentit moral, ètic, respecte, honestetat, integritat, millora constant, ordre i mètode, orientació al client, organització, coordinació i planificació, treball en equip, identificació i anàlisi de problemes, capacitat per aportar solucions i orientació a resultats.

  Es precisa, persona amb alta predisposició a regularitat i continuació en el seu futur lloc de treball, ja que formarà part activa de la direcció estratègica de l'empresa.

  Implicació máxima en projectes varis.Per aquest motiu es seguirà un planing de quatre etapes semestrals de formació. Contracte de permanència.

  1º Coneixement del procediment 2º Compres i proveidors 3º Coneixement dels mitjants e infraestructures. 4º Coneixement altres empreses del grup

  Excepcional possibilitats de promoció. L'empresa té preparat, degut al seu alt nivell d'especialització, un programa de formació continua inicial, per poder facilitar posteriorment, alt nivell d'estabilitat, i definir en quins departaments pot defensar millor les seves aptituds.

  Horari

  8-13h pel matí, tarda flexible, més extres

  Salari fins a

  Inscribirse
  Añadir a favoritos
  Eliminar de mis favoritos
  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación