Consultor/a en creació i compravenda d'empreses
FUNDACIÓ CP'AC
BARCELONA, Spain
hace 6 días
source : Servei d'Ocupació de Catalunya

Descripció

Fundació privada, sense ànim de lucre, que promou l'emprenedoria com alternativa atractiva per a l'exercici de les vocacions i el desenvolupament professional de les persones i facilitar-lis els recursos necessaris per a crear i consolidar els seus negocis.

Busquem una persona jove professional amb ganes d'aprendre i amb interès pel món de l'emprenedoria i la formació. La persona candidata s'incorporarà a un equip amb molta empenta i amb ganes de consolidar la compravenda d'empreses com a alternativa a la creació d'empreses.

Reempresa és un programa impulsat per entitats vinculades a la creació d'empreses, a les inversions privades (business angels) i a la formació.

Categoria

Administració d'empreses

Experiència(mesos)

Nombre de llocs ofertats

Ofertes per a persones amb discapacitats

Detall de les funcions del treball

 • Assessorament en l’elaboració de plans de negoci, anàlisi de viabilitat i valoració d’empreses; impartició de cursos de formació a emprenedors i petits empresaris;
 • suport en la recerca de finançament i acompanyament en la negociació i compravenda de petites empreses. La persona candidata s’incorporarà al Centre de Reempresa de Catalunya

  TÍTOL DE GRAU

  Nivell del títolTema del títolNom del títol TÍTOL DE GRAUECONOMIA TÍTOL DE GRAUADMINISTRACIÓ I DIRECCIÓ D'EMPRESES; CIÈNCIES EMPRESARIALS TÍTOL DE GRAULLEIS

  Competències

  Nivell Planificació i organitzacióALT ComunicacióALT Treball en equipALT Resolució de conflictesALT

  IdiomesParlatEscrit

  ANGLÈSB2 - AVANÇATB2 - AVANÇAT CATALÀSUPERIORSUPERIOR ESPANYOLSUPERIORSUPERIOR

  Permisos de Conduir

  No s'han trobat resultats

  Tipus de vehicle Disponibilitat de vehicle Disponibilitat per a Viatjar

  Detall de l'experiència requerida

  Es valorarà experiència i / o formació específica en activitats d’assessorament, consultoria i formació, especialment en les següents àrees : emprenedoria, finances i legalitat.

  LABORAL TEMPORAL

  Durada del contracte(mesos)

  1250

  Detall d'altres beneficis

  Reportar esta oferta
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación