EUROPE SALES MANAGER JUNIOR (EQUIPS INDUSTRIALS TR
axxon
AIGUAVIVA, ES
hace 2 días
source : Servei d'Ocupació de Catalunya

Descripció

Empresa especialitzada en el disseny i fabricació SOLUCIONS TÈCNIQUES INDUSTRIALS PEL TRATAMENT DE FLUIDS en ple procés d'expansió internacional, precisa incorporar un / a, EUROPE SALES MANAGER JUNIOR (EQUIPS INDUSTRIALS TRACTAMENT DE FLUIDS) En dependència a Direcció General, la persona seleccionada s'integrarà al departament d Exportació responsabilitzant-se d'una part de la cartera de clients internacionals amb l'objectiu de fer créixer la xifra de negoci.

 • Les seves principals funcions són : Impulsar les vendes amb els CLIENTS INTERNACIONALS existents; Detectar noves oportunitats de negoci per augmentar la quota de mercat a la zona assignada;
 • Analitzar nous mercats i Consolidar la cartera de clients. Mercats Objectiu : EUROPA OCCIDENTAL i de l EST. Col·laborarà en la redacció del PLA DE MÀRQUETING conjuntament amb la direcció de l empresa, i Reforçar el posicionament de la marca en el mercat.

  Coordinar amb el departament de Disseny per adaptar els productes a les demandes del mercat, cercant la innovació i reforçant el valor del producte en els mercat.

  Realitzar un assessorament tècnic els clients. Donar suport en la definició de l'estratègia comercial de l'àrea d'Exportació.

  Participar en l elaboració del pla de productes i el seu desenvolupament amb un equip de disseny de producte i R&D. S'ofereix : Projecte professional estable amb possibilitats clares de creixement professional.

  Pla de carrera per consolidar-se com a Dtor. / a Comercial Exportació. Salari : 30-40000 BA + Variable a determinar amb l empresa.

  Comercial

  Nombre de llocs ofertats

  COMPLETA

  Inscribirse
  Añadir a favoritos
  Eliminar de mis favoritos
  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación