Tècnic/a d’Orientació Espai de recerca de feina
EMPRESA MUNICIPAL FORMACIÓ OCUPACIONAL I OCUPACIÓ
MOLLET DEL VALLÈS, Spain
hace 1 día
source : Servei d'Ocupació de Catalunya

Descripció

Projecte : Programa Espai de recerca de feina - Formació mínima de titulació Universitària (grau de 4 anys i 240 crèdits, i / o llicenciatura).

Preferentment, grau o llicenciatura en Psicologia, Pedagogia o Psicopedagogia (en cas contrari, s'ha d'acreditar experiència en Espais de recerca de feina en els 3 exercicis anteriors al de la convocatòria de subvenció).

Es valorarà : - Experiència en lloc de treball similar o afí - Formació complementària en l’àmbit de l’orientació laboral, la inserció laboral o la recerca de feina, o formacions similars del sector de l’orientació i / o la inserció laboral - Data prevista d’incorporació : octubre 2020 (depèn atorgament)- Data prevista de finalització : juliol de 2021 (depèn data d'inici)- Durada del contracte : 10 mesosSalari : 23.789,08€ (salari brut anual)

Categoria

Educació, formació i investigació

Experiència(mesos)

Nombre de llocs ofertats

Ofertes per a persones amb discapacitats

Detall de les funcions del treball

Les funcions principals a desenvolupar seran : Buscar informació i recursos relacionats amb la formació i l'ocupació.-Donar a conèixer i oferir als / a les usuaris / es els recursos i serveis existents a l’EMFO i d'altres recursos, informant dels beneficis que els aportarà participar de les activitats diverses per tal de facilitar la seva inserció laboral o canvi d'orientació professional.

 • Orientar els / les usuaris / es que busquen feina assessorant-los sobre les estratègies i els recursos més eficaços per aconseguir la inserció laboral i millorar les possibilitats d'ocupació en funció de les ofertes empresarials.
 • Facilitar el disseny i execució del projecte professional construint itineraris professionals o d'inserció laboral a curt, mig o llarg termini d'acord amb les necessitats de l’ / de la usuari / a i els requeriments del mercat laboral.
 • Tutoritzar, acompanyar i donar suport als / a les usuaris / es en el seu procés de recerca de feina i / o de definició i execució del projecte professional.
 • Dins del seguiment del projecte professional posar especial energia en analitzar l'ocupabilitat dels / de les demandants afavorint el canvi i la millora professional a partir de la identificació i desenvolupament de les competències professionals.
 • Dissenyar i executar càpsules relacionades amb l’orientació professional i / o la recerca de feina dirigides a les persones usuàries del servei.
 • Realitzar la gestió administrativa relativa al procés de les persones ateses (expedient) i al programa a través de l’aplicatiu de gestió propi de l’EMFO i dels sistemes de gestió del client finançador.
 • Recollir les dades necessàries per poder reportar indicadors, individual i globals, que permetin establir mecanismes d’avaluació individual i global de les activitats.
 • Avaluar, juntament amb les responsables dels diferents serveis, els resultats obtinguts i proposar, si s'escau, mecanismes de millora que garanteixin l'eficiència dels procediments.
 • Realitzar tasques de prospecció i coneixement de l'activitat empresarial de la zona.-Conèixer i avaluar les necessitats reals de les empreses.
 • Oferir estratègies d'intermediació i selecció de persones d'acord amb les necessitats reals de les empreses.-Informar per l'autoocupació i derivar al servei / professional corresponent en cas que la persona atesa mostri interès.
 • Nivell Formatiu

  LLICENCIATURA O ENGINYERIA

  Nivell del títolTema del títolNom del títol LLICENCIATURA O ENGINYERIAPSICOPEDAGOGIA LLICENCIATURA O ENGINYERIAPSICOLOGIA LLICENCIATURA O ENGINYERIAPEDAGOGIA

  Competències

  Nivell Capacitat d'anàlisi i sintesisMITJÀ Treball en equipMITJÀ Responsabilitat professionalMITJÀ Disposició a l'aprenentatgeMITJÀ ComunicacióMITJÀ Relació interpersonalMITJÀ OfimàticaMITJÀ AdaptabilitatMITJÀ Situació en el context laboralMITJÀ AutonomiaMITJÀ Planificació i organitzacióMITJÀ

  IdiomesParlatEscrit

  CATALÀC1 - DOMINI EFICAÇC1 - DOMINI EFICAÇ

  Permisos de Conduir

  B-AUTOMÒBIL < 3.500 KG, SEIENTS < 9, AMB REMOLC < 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR

  Tipus de vehicle Disponibilitat de vehicle Disponibilitat per a Viatjar

  Detall de l'experiència requerida

 • Es valorarà experiència impartint mòduls de recerca de feina i / o inserció laboral en algun dels 7 anys anteriors a la publicació de la convocatòria.
 • i en cas de no tenir la titulació preferent, es demana experiència en els 3 últims anys en el programa ERF.

  LABORAL TEMPORAL

  Durada del contracte(mesos)

  1699

  Detall d'altres beneficis

  Reportar esta oferta
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación