TECNICO INFORMATICO
Ingenium rrhh
Reus, Spain
hace 2 días
source : Insertia

Seleccionem per a empresa industrial ubicada a Reus un Tècnic Informàtic FUNCIONS A DESENVOLUPAR - Resoldre incidències degudes a instal-lació de sofware -Col·laborar amb el client en la definició i la concreció dels objectius del projecte -Fer seguiment dels seus projectes.

 • Relació contínua amb clients, proveïdors i altres departaments interns per garantir el correcte desenvolupament i evolució dels projectes instaurats.
 • Manteniment informàtic de clients i proveïdors en cas de necessitat -Fidelitzar els clients i cercar noves oportunitats de negoci, en clients existents i / o potencials.
 • FORMACIÓ I CONEIXEMENTS ESPECÍFICS FP II Electrònica Coneixementd’administraciódesistemesWindows(7,8,10 Windows Server) : configurar contes d'usuaris, serveis de Windows,Firewall.

  Coneixement BBDD, (Access, SQL Server) i connectors OLE 32 / 64 bit. Capacitat deinstal·lari configurar un Servidor Windows 2012, SQL Server i IIS (Internet InformationServer) IDIOMES Català i castellà, llengües d'ús habitual, correctament escrites i parlades.

  Anglès, nivell alt valorable. Altres, valorable. REQUISITS Carnet conduir B PERFIL DESITJAT Persona disposada a formar part d'un projecte on els valors i l'actitud de l'equip, són el pilar fonamental perafrontar els reptes diaris.

  La motivació i la satisfacció personal de la feina benfeta, han de ser un requisit en el candidat, així comtambé ho ha de ser el compromís i la confiança envers la companyia i els companys.

  Per a la posició a cobrir es requereix doncs, un professional capaç de treballar en equip i interrelacionar-seobertament amb els companys i clients, valorant també, la visió global de negoci que pugui aportar.

  Aixímateix, es tindrà en compte l’adequació del perfil del candidat a les competències necessàries per al lloc vacant. Es valorarà la planificació, pro activitat,la flexibilitat i / o polivalència, adaptabilitat als canvis tecnològics quesuposen una millora pel departament.

  Condicions econòmiques : - Salari : 16000 € b / a - Contracte INDEFINIT - Horari laboral de dilluns a divendres : 08h a 17h

  Reportar esta oferta
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación