La persona al centre
Port de Barcelona
Barcelona
hace 1 día

Sin título-1

Desenvolupament continu

Creix a l'organització formant-te en allò que necessitis, amb cursos d'idiomes oficials, convenis amb universitats, màsters subvencionats o col·laboracions amb associacions professionals.

Empresa saludable

Tenim cura de la teva salut i benestar, físic i psicològic, amb alimentació, son i altres hàbits saludables. Comptem amb un equip mèdic amb tot tipus d'especialistes, mútua de salut i d'altres avantatges.

Mobilitat sostenible

Apostem per la teva mobilitat amb targeta de transport públic per fomentar l'ús del metro, tren o autobús. A més, en els nostres aparcaments de vehicles disposes de punts de recàrrega elèctrics.

Sin título-6

Conciliació i treball flexible

Podràs treballar un dia a la setmana des de casa teva, si el teu lloc de treball ho permet, amb horaris d'entrada i sortida flexibles, i amb permisos que milloren la legalitat establerta.

Sports & fun

Podràs fer esport amb el Club esportiu i les instal·lacions esportives. Al llarg de l'any també gaudiràs d'activitats de tot tipus dirigides a celebrar i reconèixer els nostres empleats / des.

Xecs menjador

Podràs dinar de manera saludable al teu centre de treball mitjançant xecs menjador que podràs fer servir als diferents restaurants del complex o als offices de les pròpies oficines.

Reportar esta oferta
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación