TÉCNICO ATENCIÓN A USUARIOS TELEVENTA
Ibermática
Barcelona, España
hace 3 días

Ibermática és TECNOLOGIA i CONEIXEMENT. Apostem per la satisfacció dels nostres clients, creixem amb ells i gaudim generant valor en els serveis TIC que oferim.

Creiem en les persones que fan possible el nostre projecte compartit, que aporten il·lusió i volen sumar-se a ell. Som més de 3.

000 persones compromeses en la creació de solucions tecnològiques en Finances, Administració Pública, Telco i Media, Indústria i Serveis.

I tu... Vols formar part del nostre projecte?Si tagrada treballar amb persones i el tracte amb clients, vols fer-ho en un ambient jove i dinàmic, i et motiva afrontar reptes, envians el teu currículum.

Si tens ganes daprendre i tinteressa desenvolupar les teves competències professionals, testem esperant. BUSQUEM professionals que es responsabilitzin de : - Gestió de trucades- Venda telefònica- Tasques administratives- Informació a clients- Gestió de sol·licituds- Persones interessades a aconseguir objectius- Orientades a resultats- Motivades per laprenentatge Oferim : - Plans dentrenament en competències (treball en equip, gestió del temps, comunicació, etc)- Aprenentatge continu : portal daprenentatge, pla de formació, aules virtuals certificacions, etc.

 • Itineraris de formació en idiomes- Visió global de lorganització- Integració en un equip motivat, en un ambient de treball àgil i dinàmic- Dimensió social corporativa (comptem amb centre especial docupació)- I molt més.
 • Requisitos mínimosNo es requereix experiència. Ampli acolliment i formació des del primer dia per part de lequip. Imprescindible : Nivell alt de català.
 • Lloc treball estable. SALARI FIX + INCENTIUS. Hi ha un marc dincentius per vendes molt atractiu per als professionals. Ubicación del puesto : Zona del Camp Nou.

  Horari : - 30 hores : de 9.00 a 15.00 y de 15.00 a 21.00.

  Reportar esta oferta
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación