PERSONAL DE GESTIÓ PRESENCIAL DE RECUPERACIÓ D'ACTIUS (Ref. 4830)
Servei d'Inserció de Rubí Forma
RUBI, BARCELONA
hace 6 horas
source : Feina Activa Servei Públic d'Ocupació de Catalunya

La persona seleccionada s'encarregarà de gestionar la recuperació de les carteres d'actius impagats que se li assignin amb l'objectiu d'aconseguir una resolució de manera amistosa, col·laborant en tot moment amb l'àrea jurídica i aplicant les polítiques i els procediments establerts.

Gestionar i administrar assumpta d'una cartera d'actius establerta.Localitzar i romandre en contacte amb el deutor per a la cerca de solucions per aconseguir un acord extrajudicial que permeti disminuir els temps de recuperació i minimitzar possibles trencaments.

Revisar periòdicament tots els assumptes de manera que la informació estigui permanentment actualitzada.Sol·licitar informes que siguin necessaris per a la gestió de l'assumpte (localització, solvència, activitat econòmica, notes simples, taxacions, etc.

i analitzar les millors solucions per al cobrament del deute.Realitzar el treball aplicant les millors pràctiques i els procediments establerts.

Es responsabilitzarà de la gestió extrajudicial que es desenvolupa en paral·lel a la reclamació executiva.

Reportar esta oferta
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación