Monitor/a llar discapacitats període estiu
Taller Auria SCCL
IGUALADA, Spain
hace 3 días
source : Servei d'Ocupació de Catalunya

Descripció

Cerquem persones interessades en treballar durant els mesos de juny a setembre per cobrir el període estival, amb formació en l'àmbit sanitari i / o social, preferiblement amb experiència en l'atenció a persones amb discapacitat.

Subcategoria

Altres serveis a les persones

Experiència(mesos)

Nombre de llocs ofertats

Ofertes per a persones amb discapacitats

Detall de les funcions del treball

Us encarregareu, en funció del nivell de suport que requereixin els residents de la llar, de donar suport en les activitats de la vida diària (higienes, medicacions, suport en els àpats) així com en l'acompanyament en totes aquelles activitats ocupacionals i / o de lleure del període estival.

És imprescindible disposar de carnet de conduir i no tenir por a conduir una furgoneta, i tenir disponibilitat per treballar en torn de matí i tarda.

Motivació i interès per treballar amb el col·lectiu de persones discapacitades, habilitats per la resolució d'incidències, iniciativa i responsabilitat.

Formació com a mínim a nivell de cicle formatiu en l'àmbit sanitari o social (Atenció persones en situació de dependència, integració social, cures auxiliars d'infermeria, educació social, psicologia, etc.

Disponibilitat per treballar de juny a setembre en diferents torns (matí, tarda i 12h diürn).No podem garantir una continuïtat en l'organització, però si el compromís de què si ens agrada la teva forma de treballar i a tu t'encaixa la nostra manera de ser, comptarem amb tu en futures ocasions, per vacants temporals o més estables.

Nivell Formatiu

TÍTOL FP DE GRAU MIG

Nivell del títolTema del títolNom del títol TÍTOL FP DE GRAU MIGSANITAT TÍTOL DE GRAUPSICOLOGIA TÍTOL FP DE GRAU SUPERIORSERVEIS SOCIOCULTURALS I A LA COMUNITAT TÍTOL DE GRAUEDUCACIÓ SOCIAL

Nivell

No s'han trobat resultats

IdiomesParlatEscrit

CATALÀB2 - AVANÇATB2 - AVANÇAT

Permisos de Conduir

B-AUTOMÒBIL < 3.500 KG, SEIENTS < 9, AMB REMOLC < 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR

Tipus de vehicle AUTOMÒBIL Disponibilitat de vehicle Disponibilitat per a Viatjar

Detall de l'experiència requerida

Serà molt valorable aportar experiència mínima de 6 mesos havent treballat amb el col·lectiu de persones amb discapcitats, persones dependents o amb malaltia mental.

LABORAL TEMPORAL

Durada del contracte(mesos)

1100

Detall d'altres beneficis

Reportar esta oferta
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación