Vetllador/a amb Italià per a escola a Barcelona
Fundació Pere Tarrés
Barcelona, Barcelona, Spain
hace 3 días
source : Iberempleos

La Fundació Pere Tarrés, amb més de 60 anys d'existència, és una organització no lucrativa d'acció social i educativa, dedicada a la promoció de l'educació en el temps lliure, el voluntariat, la millora de la intervenció social i l'enfortiment del teixit associatiu.

Amb el temps la seva acció s'ha ampliat a altres àmbits de l'acció social com ara la formació, la recerca i la gestió. La Fundació Pere Tarrés cerca un / a vetllador / a per estar a una l'escola de Barcelona per fer l'acompanyament d'un infant amb TEA.

La jornada laboral serà dilluns a divendres de 11 : 10 a 16 : 30. Funcions : Atendre a les necessitats educatives especials de l'alumne Vetllar per l'adquisició d'hàbits de la vida diària Potenciar la relació afectiva de l'alumne / a amb NEE amb els seus companys.

Requisits : Experiència amb alumnes amb necessitats educatives especials Formació en TEA) Alt nivell d'italià.

Inscribirse
Añadir a favoritos
Eliminar de mis favoritos
Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación