Formador/a LPG sector estètica
LPG SYSTEMS
Vilablareix, Girona, Spain
hace 1 hora
source : Iberempleos

BR INQUIRY SL, filial de la marca LPG SYSTEMS, empresa especialitzada en equips mèdic- estètics, precisa incorporar un / a formador per la nostra oficina ubicada a Vilablareix, per fer formació de la maquinària LPG.

Els requisits que ha de complir la persona són els següents : - Tenir formació i / o experiència en estètica. - Vocació i experiència formativa.

 • Interès pel món de la bellesa. - Tracte amable i do de gent. - Disponibilitat puntual per viatjar (no es realitzen viatges de forma habitual però sí en alguna ocasió).
 • Les tasques a desenvolupar són les següents : - Formació als clients que han comprat els nostres equips mèdic- estètics.

 • Demostracions a potencials clients. - Acompanyament en les jornades de portes obertes del client per ajudar a fer créixer el seu negoci (ajudar en la venda de bonos , per exemple).
 • Gestió i posada a punt de l'àrea de formació. - Venda de cosmètica. Oferim : - Contracte indefinit. - Incorporació inmediata.
 • Horari laboral de 9 a 18h. - Bon ambient laboral en un projecte jove. - Formació dels equips realitzada pels nostres professionals.
 • Inscribirse
  Añadir a favoritos
  Eliminar de mis favoritos
  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación