CAP DE PARAFARMÀCIA
Marlex
Tarragona, Tarragona
hace 2 días

Marlex Human Capital

Marlex Recruiting és la divisió especialitzada en selecció de professionals i executius de la firma Marlex Human Capital.

Treballem ben a prop del nostre client i del candidat des de les més de 50 oficines repartides per tot territori de Catalunya.

Comptem amb més de 20 anys d'experiència en el sector i 200 professionals amb la millor preparació i formació per exel·lir en la qualitat del servei i en un tracte personal molt diferenciat.

Descripción de la oferta

En dependència directa del Gerent de l'Establiment, la persona seleccionada serà la referent i responsable de gestió d’aquesta secció promovent la cultura i els valors de l’empresa dins l’ equip.

S’ocuparà d’atendre i d’assessorar de manera personalitzada als clients aplicant els seus coneixement de farmàcia. D’altra banda, serà la persona encarregada de formar al seu equip així com d’optimitzar els resultats de negoci, realitzant les funcions diàries de la seva secció com part del equip.

El / la candidat / a escollit / da s’incorporarà a una empresa de renom català, consolidada en el seu sector i socialment responsable, on tindrà l’oportunitat d’optar a un lloc treball estable i amb un pla de formació que li permetrà créixer professionalment.

Requisitos

El perfil correspon a un / a professional que aporti formació professional en farmàcia i parafarmàcia així com experiència demostrable en un lloc de treball similar, amb interès en l’especialització de la parafarmàcia així com alt nivell d’orientació al client.

Es imprescindible acreditar un nivell alt de català i castellà. Pensem en una persona amb grans habilitats comunicatives amb capacitat d’organització i adaptació als canvis sabent solucionar àgilment les situacions que sorgeixin així com compromesa amb el desenvolupament de talent intern i amb el projecte.

Inscribirse
Añadir a favoritos
Eliminar de mis favoritos
Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación