Enginyer(a) Fotovoltaic / A
Lavola
Manlleu, España
hace 10 días
source : Emprego

Descripción del empleoBusquem una persona amb formació amb energies renovables i en especial FOTOVOLTAICA, que sigui empàtica, amb iniciativa, sistemàtica i organitzada, amb capacitat per expressar-

se clarament i adaptar la conversa i el vocabulari a l’interlocutor / a, amb caràcter obert i facilitat pel treball en equip.

La persona seleccionada s’incorporarà com a tècnic / a energètic / a de la solució d’energia on donarà suport en el desenvolupamentprincipalment de projectes d’instal-

lacions fotovoltaiques per autoconsumo edificis nZEB i podrà donar suport en projectes d’eficiència energètica (coaching energètic, monitorització, contractació elèctrica, auditories o ISO50001).

Responsabilitats segons perfil : - Tramitacions i autoritzacions amb les companyies distribuïdores elèctriques.Tramitacions de permisos d’obres municipals per a fotovoltaiques per autoconsum.

Projectes executius i direccions d’obra d’instal-lacions fotovoltaiques per autoconsum.Legalitzacions elèctriques d’instal-

lacions fotovoltaiques per autoconsum o edificis nZEB.Instal-lació i monitoratge de consums elèctrics.Tasques de consultoria en validació de facturació i optimització de subministraments energètics.

Elaboració d'informes de gestió de subministraments i anàlisi energètica d'organitzacions, mitjançant softwares d’anàlisi.

Formació i assessorament a clients en ús de l'aplicació de l'empresa i gestió de subministraments.Gestions amb comercialitzadores.

Assessorament en aspectes de contractació de subministraments energètics i mercat elèctric i de gas.Consultoria i coaching en estalvi i eficiència energètica.

Suport a projectes d'implantació de sistemes de monitorització i telelectura. - Requisits : - Formació universitària d’enginyeria relacionada amb el medi ambient.

Màster en eficiència energètica o energies renovables.Imprescindible experiència demostrable en el disseny i legalització de projectes executius d’instal-

lacions fotovoltaiques.Coneixement i experiència en consultoria i gestió energètica.Molt valorable formació i coneixements de ISO 50001.

Carnet de conduir B1 i vehicle propi.Imprescindible domini del català, castellà i anglès. - Oferim : - Incorporació : immediataDurada del contracte : 6 + 6 + indefinitSalari : segons perfil i experiènciaUbicació del lloc de treball : ManlleuDistribució horària : 40 hores a la setmana de dilluns a divendres (divendres de 8h a 15h)5 setmanes de jornada intensiva (de 8h a 15h) a l'estiuRetribució flexible (assegurança mèdica, escola bressol, menjar i / otickettransport)Teletreball (1-

2 dies a la setmana)Incorporació en equip humà altament motivat en el projecte i amb ambient col-laboratiu.Oportunitat de desenvolupament professional en empresa innovadora focalitzada en àmbits emergents i d'alt interès del sector energètic (gestió energètica, monitorització i analítica energètica, nZEB, instal-

lacions fotovoltaiques...)Formar part d’una organització compromesa amb el medi ambient i que vetlla per fer del món un lloc més sostenible.

 • Les persones interessades han d'enviar el seu currículum personalitzat NO en format d'INDEED a l'atenció de la Sarah Gutiérrez amb l’assumpte següent : Enginyer / a fotovoltaic / a.
 • ES DESCARTARAN LES PERSONES QUE NO REUNEIXEN ELS REQUISITS ESMENTATS. - Tipo de puesto : Jornada completaExperiencia : fotovoltaiques : 2 años (Requisito deseable)energies renovables : 2 años (Requisito deseable)Educación : Licenciatura / Grado (Requisito deseable)Ubicación : Manlleu, Barcelona provincia (Requisito deseable)
 • Inscribirse
  Añadir a favoritos
  Eliminar de mis favoritos
  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", acepto que neuvoo recolecte y procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Tengo derecho a darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación