Administratiu Front Office comercial (H/D)
Eurofirms
Hostalric, Girona, ES
hace 3 días
source : beBee

Descripción : Important empresa dedicada a la industria, situada a la comarca de La Selva, precisa incorporar un administratiu (H / D) front office amb perfil comercial per a realitzar les següents funcions : -

Atenció al client.- Comunicació amb clients en anglès i francès.- Planificació i seguiment de comandes.- Gestió de cartera de clients.

 • Reforç al departament de màrqueting.- Entre altres funcions pròpies del lloc de treball. Función : Administratiu / va comercial (Administració d'empreses) Requisitos : -
 • Experiència mínima de dos anys en lloc de treball igual o similar a l'ofert.- Cerquem a una persona polivalent, proactiva, amb capacitat de negociació i amb capacitat per treballar en equip.

 • Disponibilitat per a viatjar el 10% de la jornada laboral a nivell nacional. - Valorable residència propera al lloc de treball.
 • Formación : Grau en Administració i Direcció d'Empreses (ADE). Idiomas : - Català i Castellà parlats i escrits correctament.

 • Anglès i Francès parlats i escrits correctament.
 • Inscribirse
  Añadir a favoritos
  Eliminar de mis favoritos
  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación