ÒPTIC/A OPTOMETRISTA (ALT EMPORDÀ)
axxon
HOSPITALET DE LLOBREGAT, L', ES
hace 5 días
source : Servei d'Ocupació de Catalunya

Descripció

AXXON selecciona per a reconeguda empresa dedicada a la distribució i comercialització de productes i serveis de visió i audició situada a l'ALT EMPORDÀ : ÒPTIC / A OPTOMETRISTA.

La persona seleccionada s'incorporarà a l'equip d'optometria i les seves principals funcions consistiran en : - Realització de proves diagnòstiques.

 • Adaptacions de lents de contacte, reparacions i muntatge d'ulleres. - Venda i assessorament al pacient. - Altres tasques pròpies del lloc de treball.
 • Pensem en una persona titulada en Òptica i Optometría o Diplomatura, amb experiència prèvia mínima d'un any desenvolupant tasques similars i amb excel·lents dots de comunicació, treball en equip i bona organització i planificació.

  S'ofereix un projecte estable i contractació directa per empresa amb pla de formació continua. nEstudis / Titulació n Graduado o Graduada en Óptica y Optometría (No imprescindible)

  Categoria

  Professions, arts i oficis

  Altres oficis

  Nombre de llocs ofertats

  Municipi

  HOSPITALET DE LLOBREGAT, L'

  COMPLETA

  Inscribirse
  Añadir a favoritos
  Eliminar de mis favoritos
  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación