SALES MANAGER INDUSTRIAL (PLASTIC MATERIAL)
axxon
MONTCADA I REIXAC, ES
hace 2 días
source : Servei d'Ocupació de Catalunya

Descripció

MULTINACIONAL del sector QUÍMIC amb forta implantació a nivell Nacional i Internacional precisa incorporar per a la seva unitat de negoci NACIONAL especialitzada en MATERIAL COMPÒSIT I PLÀSTIC, un / a, SALES MANAGER INDUSTRIAL (PLASTIC MATERIAL) Reportant al Director Comercial, les seves funcions són : Aconseguir el pressupost per a les línia de producte de la unitat de negoci.

Responsabilitzar-se de l àrea Comercial assignada : Catalunya i Nord d Espanya. Mantenir les relacions existents amb clients clau, així com identificar noves oportunitats de negoci.

Desenvolupar i aconseguir noves associacions i sinèrgies amb grups d'interès específics. Identificar les oportunitats de mercat i anticipar els canvis dels mercats.

Definir el producte a desenvolupar conjuntament amb operacions. Controlar els desenvolupaments en marxa i prendre decisions que facilitin el seu progrés.

Prendre decisions sobre preus i marges. Estudiar el mercat a través del contacte directe amb el client i analitzar la competència.

S ofereix : Possibilitats de creixement i desenvolupament professional Retribució : 40000 BA (Fixa) + 20-25% Variable Cotxe d empresa.

Comercial

Nombre de llocs ofertats

COMPLETA

Inscribirse
Añadir a favoritos
Eliminar de mis favoritos
Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación