ENGINYER/A PROJECTISTA MECANIC/A
axxon
SANT JOAN LES FONTS, ES
hace 1 día
source : Servei d'Ocupació de Catalunya

Descripció

AXXON Tech selecciona ENGINYER / A MECANIC / A per a empresa fabricant de maquinària, ubicada a la zona d'Olot. En dependència del Responsable OT mecànica, participarà en el disseny d'equips nous, optimitzar els equips en cartera i gestionar tècnicament els projectes, tant estàndars o com especials, aplicant la millora continua en el procés de disseny de peces i / o comercialitzats, i en els processos de facturació i muntatge.

FUNCIONS - Gestió tècica de projectes de maquinària estandard o especial. - Creació i manteniment de llistats de materials.

 • Preparació de documentació tècnica per a producció. - Millora i optimització dels equips existents, segons necessitats internes i externes.
 • Disseny d'equips i instal.lacions noves, segons especificacions de client : - Creació de models 3D i plànols de fabricació i muntatge.
 • Supervisió del muntatge per al control d'incidències. - Detecció i correcció de les incidències. - Assistència durant les proves d'equips a taller.
 • Visitar a clients si és necessari, abans del disseny, durant l'execució del projecte o en la posta en marxa. - Donar suport als altres departaments : comercial, producció i posta en marxa.
 • Categoria

  Enginyeria i tècnica

  Altres enginyeries

  Nombre de llocs ofertats

  COMPLETA

  Inscribirse
  Añadir a favoritos
  Eliminar de mis favoritos
  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación