Programador Full Stack
ICG GROUP
TORREFARRERA, Spain
hace 2 días
source : Servei d'Ocupació de Catalunya

Descripció

A ICG Group busquem un programador full stack per incorporar-se a un dels nostres projectes de desenvolupament d'ERP basat en el Cloud.

ICG Group és un grup d'empreses dedicades a la fabricació i desenvolupament de solucions informàtiques per a sectors com l'hostaleria, el retail, l'hotel i la gestió empresarial, des del Punt de Venda dels establiments fins a la gestió de cadenes i franquícies.

Les nostres solucions, presents a més de 70 països, es distribueixen arreu del món a través de distribuidors i concessions internacionals.

Respecte al Departament de Software està format per petits grups de 3-4 persones segons el projecte que es desenvolupa. En aquest cas, es fa servir Angular per la part de FrontEnd i Java, Spring per la part de BackEnd.

No volem que el programador s'encasilli només en front o en back, sinó que participi en tot el procés de creació del software, des de la interfícia fins la gestió de bases de dades SQL.

Els llenguatges de programació que utilitzem són : Javascript Typescript Java SQL HTML CSS SASSFrameworks : Angular SpringOferim : Estabilitat laboral.

Programa de formació. Condicions salarials atractives segons vàlua i experiència aportada. Possibilitats reals de creixement dins del Departament de Software.

Si t'agradaria desenvolupar la teva carrera en un equip apassionat per la seva feina, ambiciós i participatiu, i busques un lloc de treball estable on crèixer professionalment, aquesta és la teva oportunitat! Converteix-te en el nostre nou Programador Full Stack!

Categoria

Informàtica i telecomunicacions

Experiència(mesos)

Nombre de llocs ofertats

Ofertes per a persones amb discapacitats

Detall de les funcions del treball

Formarà part de l'equip de desenvolupament d'ERP. Realitzarà tasques de programació, anàlisi i testeig. Participarà en les reuniones setmanals de seguiment, noves aportacions i establiment d'objectius.

Nivell Formatiu

TÍTOL FP DE GRAU SUPERIOR

Nivell del títolTema del títolNom del títol TÍTOL DE GRAUINFORMÀTICA; ELECTRÒNICA TÍTOL FP DE GRAU SUPERIORINFORMÀTICA

Nivell

No s'han trobat resultats

Idiomes Parlat Escrit

No s'han trobat resultats

Permisos de Conduir

No s'han trobat resultats

Tipus de vehicle Disponibilitat de vehicle Disponibilitat per a Viatjar

Detall de l'experiència requerida

LABORAL INDEFINIT

Durada del contracte(mesos)

Salari fins a

Detall d'altres beneficis

Reportar esta oferta
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación