KEY ACCOUNT MANAGER (GRANS COMPTES ALIMENTACIÓ)
axxon
SANT GREGORI, ES
hace 2 días
source : Servei d'Ocupació de Catalunya

Descripció

Grup d Alimentació d àmbit Nacional i Internacional necessita incorporar pel seu Departament Comercial un / a, KEY ACCOUNT MANAGER (GRANS COMPTES ALIMENTACIÓ) Reportant a la Direcció General, la persona seleccionada s incorporarà en l equip de VENDES NACIONALS amb l objectiu de reforçar l estructura de negoci.

Funcions : Gestionar els GRAN COMPTES NACIONALS actuals que li siguin assignats, amb l objectiu d augmentar la capacitat de negoci (Facturació), posicionar-se com a Proveïdor de referència així com ampliar el catàleg de referències.

Establir i aconseguir les estratègies comercials en els comptes i mercats assignats (Nacional) : xifra de negoci, rendibilitat, creixement, prescripció, i model relacional.

NEGOCIAR les tarifes, preus a aplicar en cada referència, l'activitat promocional periòdica, aparicions en fullets i implantacions especials en els comptes gestionats.

Dirigir la gestió dels comptes clau de l'organització, la cerca de noves oportunitats comercials sempre d'acord al pla comercial i defensant els requeriments i objectius de la mateixa.

Participar activament en el llançament de nous productes. Planificar el pla comercial del compte que és el resultat del diàleg entre les necessitats del client i la visió estratègica de la companyia.

Realitzar el control i seguiment dels pactes i condicions pactades. S ofereix : 30000 BA + 6000 Variable Incorporació en projecte estable.

Possibilitats reals de desenvolupament. Cotxe empresa, dietes, mòbil i portàtil.

Comercial

Nombre de llocs ofertats

COMPLETA

Inscribirse
Añadir a favoritos
Eliminar de mis favoritos
Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación