Especialista en gestió de xarxes socials i màrquet
Corredor Mató
GIRONA, Spain
hace 6 días
source : Servei d'Ocupació de Catalunya

Descripció

Negoci familiar consolidat, amb més de 60 anys d'experiència en els sectors immobiliari i turístic. Realitzem lloguers, vendes i administracions de comunitats de veïns així com també de particulars.

Ens dediquem també a la construcció, restauració i decoració de propietats.

Seleccionem una especialista en la gestió de xarxes socials així com també amb amplis coneixements amb màrqueting per donar suport i ajudar en els departaments de lloguer i venta, juntament amb el programador informàtic que disposem.

Les tasques a desenvolupar serà la potenciació de la presència en les xarxes socials (facebook, instagram, linkedin,...) així com també el manteniment i seguiment dels portals amb qui treballem tant a nivell de lloguers (Airbnb, Booking, Homeaway,.

 • i de vendes (yaencontre, Le Figaro,...). També haurà de crear i portar a terme campanyes de màrqueting ja sigui via google adwords, campanyes a facebook, prensa i documentació impresa.
 • més de 2 anys

  Nombre de llocs ofertats

  Requisits

  Cal demostrar una experiència similar en les feines a desenvolupar i es valora molt positivament aportar carta de recomenació. (imprescindible)

  Estudis :

  Diplomatura amb titulació de Altres (imprescindible)

  Idiomes :

  Castellà Domini (imprescindible)

  Català Avançat (valorable)

  Anglès Mitjà (imprescindible)

  Imprescindible disposar de vehicle propi per venir al lloc de treball.

  Carnets de conduir : B

  L'horari de treball varia en funció de l'estació de l'any ja que ens dediquem al turisme. No obstant com a norma es treballa de dimarts a dissabte de 09 : 00 a 14 : 00 i de 15 : 00 a 18 : 00.

  És imprescindible poder treballar els dissabtes.

  El sou es orientatiu i s'acabarà pactant definitivament durant l'entrevista. No ens tanquem a incrementar-lo depenent de cada candidat.

  Les entrevistes es començaran a fer desprès del dia 3 de Febrer 2020.

  28000

  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación