Administratiu / Va Comercial
ITM Treball Temporal
Manresa, España
hace 15 días
source : Emprego
 • ITM és un holding amb més de 25 anys donant solucions globals en Recursos Humans. ITM coneix els seus clients i comparteix els seus objectius.
 • La base d'una perfecta col.laboració és la confiança mútua i el compromís. ITM pertany al grup d'empreses IM2 The Group, creat amb l'objectiu d'optimitzar els processos de prevenció (MB Prevent), treball temporal (ITM Human Capital) i formació (IEFE Talent & Training).

  Un servei global, aconseguint optimitzar recursos, estructures i costos. - Descripción de la oferta Pel nostre client amb oficines a Santpedor, precisa incorporar administratiu / va de la gestió de l'àmbit comercial.

  Les seves funcions seran : Atenció telefònica (en català i castellà) als clients que necessiten fer una consulta tècnica d'algun producte, fer el seguiment d'una comanda, demanar una oferta, etc.

  Recepcionar les comandes dels clients, entendre les necessitats i resoldre incidències. Gestió i contacte diari amb els comercials de l'empresa.

  Realització d'albarans, factures, ... Control d'estocs al magatzem, funcions de suport administratiu en la preparació de les comandes.

  Horari de 8 : 30h a 13h i de 15 : 30 a 19h. Requisitos Disponibilitat immediata. Horari partit. Persona agradable, resolutiva, amb seguretat en si mateixa per tal de donar confiança als clients de l'empresa.

  Persona ordenada, metòdica i amb capacitat de concentració. Bona atenció al client i bon do de gent. -

  Inscribirse
  Añadir a favoritos
  Eliminar de mis favoritos
  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", acepto que neuvoo recolecte y procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Tengo derecho a darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación