TÈCNIC/A MILLORA CONTINUA (SECTOR ALIMENTARI)
Marlex
Montblanc, Tarragona
hace 2 días

Descripció de l'oferta

En dependència directa dels responsables de qualitat i de millora contínua de la planta i en col·laboració amb els serveis de neteja externs.

La persona seleccionada s’encarregarà de supervisar el procés i el resultat de la neteja desenvolupat per els operaris subcontractats així com planificació i seguiment dels mateixos.

Per una altra banda, vetllarà per el compliment de les normes en Prevenció de Riscos Laborals i Qualitat de la companyia i haurà d’identificar oportunitats de millora corresponents al procés de neteja i posada en marxa.

El / la candidat / a escollit / da s'incorporarà a una empresa multinacional, molt important, dedicada a la producció en el sector alimentari, sòlida al seu sector i en contínua expansió, amb ubicació a la Conca de Barberà i l’Alt Camp.

On podrà optar a un lloc de treball estable i amb projecció de futur.

Requisits

El perfil correspon a un / a professional que aporti, preferiblement, enginyeria en organització industrial o formació relacionada amb el sector alimentari així com coneixements en Seguretat, Qualitat i Medi ambient.

Serà imprescindible comptar amb experiència prèvia de 2 anys en funcions similars on es valorarà positivament haver-les realitzat en aquest sector i haver gestionat equips de treball.

Es necessari que el / la candidat / a sigui usuari habitual d’eines i aplicacions informàtiques. Pensem en una persona amb grans habilitats organitzatives i de planificació així com orientada a l’optimització de resultats i a la millora continua.

Tanmateix haurà de tenir capacitat de lideratge i predisposició pel treball en equip.

Reportar esta oferta
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación