A003 - Oficial de Perruqueria
SMO - Ajuntament de Girona
Girona, España
hace 15 días
source : Emprego
 • Perruqueria de Girona cerca incorporar Oficial de Perruqueria. Les principals funcions del lloc de feina seran : Rentar caps, aplicar tints, assecar, allissar, arrissar i tallar entre d'altres tasques.
 • Assessorament als clients sobre possibles pentinats, tractaments o productes a utilitzar Preparació dels estris necessaris per efectuar el servei.

  Correcte manteniment de l'ordre del centre. Altres tractaments Jornada parcial. Horari imprescindible els divendres de 9 : 30h a 13h i els dissabtes de 9h a 14h.

  De dimarts a dijous preferiblement jornada de 9 : 30h a 13h , tot i que és negociable segons disponibilitat. Lloc de feina per a cobrir baixa de llarga durada.

  Sou segons conveni. Categoria Serveis personals Subcategoria Altres serveis a les persones Nombre de llocs ofertats 1 - Ubicació Província GIRONA Municipi GIRONA Codi Postal 17001 -

  Contracte Relació Laboral LABORAL INDIFERENT Jornada INDIFERENT -

  Inscribirse
  Añadir a favoritos
  Eliminar de mis favoritos
  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", acepto que neuvoo recolecte y procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Tengo derecho a darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación