Informador/a Casal Gent Gran Mataró Suplncia
Fundació Pere Tarres
Mataro, Barcelona, España
hace 3 días
source : Trabajos.com

La Fundació Pere Tarrés cerca un / a Informador / a per un Casal de Gent Gran a Mataró amb incorporació el 21 / 02 / 2019.

La jornada laboral serà de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 16h a 19h (30h setmanals). Les tasques a desenvolupar seran : -

Obrir i tancar l'equipament -Atenció a l'usuari (informació sobre els serveis i activitats). -Realització d'inscripcions.

 • Captar necessitats d'usuaris. -Gestió d'espais. Cerquem a un / a informador / a amb experi??ncia amb gent gran i disponibilitat d'incorporació el 21 / 02 / 2019 fins finals abril / inicis maig Requisitos mínimos : Experi?
 • ncia mínima d'1 any amb gent gran -Valorable formació relacionda amb l'àmbit social -Bon nivell de català -Disponibilitat de treballar a partir de 21 / 02 / 2019 fins finals abril / inicis maig
 • Inscribirse
  Añadir a favoritos
  Eliminar de mis favoritos
  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", acepto que neuvoo recolecte y procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Tengo derecho a darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación