RESPONSABLE DE QUALITAT
axxon
SANT JAUME DE LLIERCA, ES
hace 16 horas
source : Servei d'Ocupació de Catalunya

Descripció

AXXON TECH selecciona per a empresa del sector químic que pertany a un reconegut Grup multinacional, ubicada a la zona de Sant Jaume de Llierca, un / a RESPONSABLE DE QUALITAT Reportant al grup empresarial, la seva responsabilitat es centrarà en vetllar pel sistema d'assegurament de la qualitat implementat.

En concret, s'ocuparà de les següents funcions : - Revisar els procediments de les normes ISO 9001. - Desenvolupament d'auditories internes i externes.

 • Assegurar el compliment dels estàndards i de les obligacions en temes ambientals i de seguretat d'acord amb les normes vigents.
 • Gestionar incidències i reclamacions de clients i proveïdors. - Gestió de les no-conformitats internes, de clients i proveïdors.
 • Posar en marxa accions correctives i de millora dels processos. - Supervisió homologacions proveïdors. - Reportar regularment al grup i assistir a les reunions.
 • Pensem en una persona amb elevada capacitat organitzativa, dinàmica i proactiva així com també capacitat de treball en equip.

  Lideratge. orientació al client i capacitat de negociació.

  Categoria

  Qualitat producció R + D

  Subcategoria

  Operadors de processos de producció

  Nombre de llocs ofertats

  Municipi

  SANT JAUME DE LLIERCA

  COMPLETA

  Inscribirse
  Añadir a favoritos
  Eliminar de mis favoritos
  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación