Frigorista Comercial Olot
HELPOINT SERVEIS
OLOT, GIRONA
hace 4 días
source : Feina Activa Servei Públic d'Ocupació de Catalunya
 • Instal·lació, manteniment i reparacions d'instal·lacions de clima i refrigeració a nivell industrial.Analitzar els requisits pel muntatge d'equips, instal·lar-los i fer el manteniment;
 • des de la posada en marxa, a la detecció i reparació d'incidències / avaries dels seus components.Capacitat tècnica i organitzativa per a gestionar projectes industrials amb el suport de la resta d'operaris.

  Tasques d'instal·lació i reparació de maquinaria d'i fred industrial, a sector hoteler i restauració (cuines d'hotels i restaurants).

  Detecció, diagnosi, solució i reparació d'avaries de : cuines, forns de convecció, fregidores, rentavaixelles, túnels de rentada, planxes, cambres frigorífiques, congeladors, tot a nivell industrial.

  Gestions segons els protocols interns de treball i compliment dels terminis establerts.Coneixements de mecànica, electricitat i soldadura.

  Reportar esta oferta
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación