Administratiu de Compres
TECAIRE
Sabadell, España
hace 13 días
source : Emprego
 • Som una empresa lider en fabricació de maquinària pel sector de l'alimentació i busquem un administratiu de compres per formar part del departament tècnic.
 • Categoria Fabricació electromecànica, muntatges i manteniments Subcategoria Fabricació d'equips electromecànics Experiència(mesos) 12 Nombre de llocs ofertats 1 Ofertes per a persones amb discapacitats Detall de les funcions del treball Serà el responsable de les compres que encarregui el departament tècnic.

  A partir d'unes llistes de materials i elements, haurà de demanar oferta i comprar-los segons la planificació del projecte.

  També farà la recepció dels materials i elements comprats classificant-los per projectes i el seu tractament administratiu.

  També farà el seguiment administratiu de la fabricació subcontractada. - Ubicació Província BARCELONA Municipi SABADELL Codi Postal 08202 -

  Requisits Nivell Formatiu TÍTOL DE BATXILLERAT - Nivell del títol - Tema del títol - Nom del títol - - No s'han trobat resultats -

  Competències - Nivell - - No s'han trobat resultats - Idiomes - Parlat - Escrit - CATALÀSUPERIORSUPERIOR - Permisos de Conduir -

 • No s'han trobat resultats - Tipus de vehicle AUTOMÒBIL Disponibilitat de vehicleDisponibilitat per a Viatjar Detall de l'experiència requerida Es valorarà responsabilitat, passió pel detall i interès per la maquinària.
 • Contracte Oferta Express Relació Laboral LABORAL INDEFINIT Durada del contracte(mesos) 0 Jornada COMPLETA Període Nombre Hores 0 Salari des de 1000 Salari fins a 1300 Detall d'altres beneficis
 • Inscribirse
  Añadir a favoritos
  Eliminar de mis favoritos
  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", acepto que neuvoo recolecte y procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Tengo derecho a darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación