T066 - Tècnic(a) Programador Junior
SMO - Ajuntament de Girona
Girona, España
hace 6 días
source : Emprego
 • Consultoria i Enginyeria especialitzada en E-Turisme, situada a Girona, cerca integrar un Backend Developer. Busquen una persona amb motivació per assolir nous reptes i responsabilitats, i que valori el treball en equip i les metodologies àgils de treball.
 • Formàras part d'un equip jove, en evolució constant, amb ganes d'assolir nous reptes i objectius. Empresa consolidada, en creixement, sensibilitzada amb la conciliació laboral i familiar, amb una mitjana d'edat jove i amb garantia de continuïtat.

  El dia a dia de l'empresa és treballar en projectes realitzats en Laravel, amb framework propi i repositori git, utilitazant metodologia Agile.

  Desenvolupem eines pròpies i webs pels nostres clients hotelers S'ofereix un contracte inicial de 6mesos + 6mesos + indefinit.

  Horari flexible. De dilluns a dijous : 8 : 00-17 : 00 / Divendres de 8 : 00 a 14 : 00 i a l'estiu intensiu de 8 : 00 a 15 : 00.

  Salari a convenir en funció de l'experiència (el salari és negociable). Incorporació immediata. Categoria Informàtica i telecomunicacions Subcategoria Informàtica de gestió Nombre de llocs ofertats 1 -

  Ubicació Província GIRONA Municipi GIRONA Codi Postal 17001 - Contracte Relació Laboral LABORAL INDIFERENT Jornada INDIFERENT -

  Inscribirse
  Añadir a favoritos
  Eliminar de mis favoritos
  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", acepto que neuvoo recolecte y procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Tengo derecho a darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación