COORDINADOR/ COORDINADORA CAMPANYA AMBIENTAL (BARCELONA)
LAVOLA 1981, SA
BARCELONA, BARCELONA
hace 5 días
source : Feina Activa Servei Públic d'Ocupació de Catalunya

Què faràs en el teu dia a dia?oCoordinar i supervisar sobre el terreny a l’equip d’informadores i informadors implicats en el servei, verificant el seu compliment.

oOrganitzar l’equip sobre el territori per fer les tasques de control i inspecció dels punts crítics. oRelacionar-se amb els agents implicats en el territori.

oParticipar activament en les accions propositives per millorar els punts crítics. oCoordinar i resoldre les incidències lleus que es puguin presentar en l’operativa diària.

oCanalitzar les propostes d’actuacions i millores plantejades pels informadors i informadores per revertir les situacions de brutícia.

oEstablir i millorar els procediments operatius concrets de les diferents accions vinculades al servei, i posar-los en pràctica per permetre una millora continua.

oMantenir reunions setmanals amb l’equip. oGarantir que tot l’equip coneix i segueix el Pla de conducta i el Pla d’higiene.

oParticipar en l’anàlisi de les dades i els informes derivats del seguiment, control i inspeccions al carrer. oEfectuar un seguiment periòdic de la informació recollida, proposar accions de millora i remetre puntualment els informes pertinents.

Reportar esta oferta
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación