Accountant
J.REGORDOSA RECURSOS HUMANS
Igualada, España
hace 14 días
source : Emprego

Empresa industrial situada a Igualada busca un perfil de Comptable per a realitzar tasques a nivell de comptabilitat general, tresoreria, fiscalitat i tancaments.

No es tracta d’una posició a nivell administratiu sinó a nivell tècnic dins el departament de comptabilitat. Busquem una persona amb formació a nivell d’ Empresarials, ADE, o similars que aporti experiència en tot el cicle comptable d’una empresa, preferiblement industrial.

Es valoraran els coneixements de comptabilitat analítica. Haurà de tenir un nivell mig-alt d’anglès i es valorarà una segona llengua.

Haurà de ser un / a usuari / a avançat / da en ofimàtica i ERP de gestió i comptabilitat. Oferim un lloc de treball estable, horari partit i una retribució econòmica negociable en funció del perfil de formació i experiència aportat per cada candidatura.

Les persones interessades hauran d’enviar un CV a cv jregordosa.com indicant la referència ACC. -

Inscribirse
Añadir a favoritos
Eliminar de mis favoritos
Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", acepto que neuvoo recolecte y procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Tengo derecho a darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación