Programador/a Php
Axxon
Girona, Girona, España
hace 4 días
source : Trabajos.com

AXXON TECH selecciona per empresa dedicada a la programació e-commerce de Rodalies de Girona un / a PROGRAMADOR / A PHP. La persona seleccionada s'encarregarà de la programació i desenvolupament de diferents projectes web, així com del manteniment, modificació i millora de les aplicacions i plataformes t?

 • cniques actuals. IMPRESCINDIBLE domini de programació orientada a objectes amb PHP, HTML, CSS, Javascript, bases de dades.
 • S'ofereix : - Projecte estable amb possibilitats de millora professional. - Jornada completa. - Retribució segons vàlua del candidat / a Requisitos mínimos : El perfil correspon a una persona capacitada per a desenvolupar projectes web, altament motivada i experimentada.

  Titulació en FP Informàtica, Eng. Tec Informàtica, Comunicació Audiovisual i Multim??dia o titulació t??cnica similar. Experi?

 • ncia mínima de 1 anys en tasques de programació web, amb gestor de continguts, optimització per a cercadors, dominis i allotjament web, preferiblement en l'àmbit del e-
 • commerce, disseny i desenvolupament de botigues i negocis web. Domini de programació orientada a objectes amb PHP, HTML, CSS, Javascript, bases de dades.

  Inscribirse
  Añadir a favoritos
  Eliminar de mis favoritos
  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", acepto que neuvoo recolecte y procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Tengo derecho a darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación